onsdag 9 december 2009

Förvandlingen


Det var ganske imponerende å se hvordan arbeidet med sminken foregikk för huvudgenomdraget i går. Da jeg kom opp på avdelingen, for peruk og mask, var arbeidet med å legge sminken på solisten Conny Thimander, som spiller rollen Simon i Trollguld, allerede i full gang. Sminkören spurte hvordan han tolket rollen sin og la deretter masken i forhold til Connys beskrivning.


Etterhvert kom Monica Einarson inn for å få lagt sin sminke. Monica spiller slottsfrugan Elvira i Trollguld. På bilde blir peruken ordnet slik at den sitter riktig.


Solisten Lars Arvidson ble på et blunk omgjort til sin rolle som chefstrollet Zack. Ved hjelp av en tannbörste ble Lars skjegg farget mörkt.


Her er også bilder av hovmästartrollen, spilt av Kristina Ekeroth og Jonas Bjerkén, når de får lagt på sin smink til genomdraget.Det er tre flickor som spiller rollen Amanda, men i dag var bare to av dem til stede. Her blir det satt på peruk og lagt litt sminke på dem.Det var ganske forbausende å se de forandringer som kan gjöres ved å legge litt sminke. Maskörene gjorde en fantastisk jobb med å legge masken - og solistene ble forvandlet til helt nye roller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar