fredag 4 december 2009

Pi So Da Ba Te Ak

Programbladet til Trollguld skal bestå av en cd med forestillingens musikk. I går var det ljudinspelning av musikken til cden på stora scen. Her hadde jeg selvsagt tenkt å väre med, men måtte desverre stå over på grunn av sykdom.


På produksjonsplanen står det at det i ettermiddag skal väre Pi So Da Ba Te Ak på stora scen. Dette innebärer at pianisten, solistene, danserne, barna, teateret og akrobatene skal repetere Trollguld på Malmö Operas stora scen. Jeg er svärt spent på å se hvordan det kommer til å foregå når alle medverkande, voksne som barn, skal öve tilsammans på scenen.Alle barna sitter i salongen og får etterhvert beskjed om å stille seg på scenen. Her blir de inndelt i gruppene som hver og en tilhörer - enten det nå er dansere, akrobater eller teater.


Det er mye som skal koordineres, ettersom det befinner seg ganske mange på scenen samtidig. Koreograf Ola Hörling går igjennom alt som skal skje på scenen. Jeg synes det er fascinerende å se hvordan han klarer å ha full kontroll over alle og styre det hele ned i detalj. Nedenfor viser jeg noen bilder fra dagens repetition på stora scen:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar